17/03/2020

Καλημέρα σας!

Προκειμένου να ανταποκριθούμε στη “νέα πραγματικότητα” των μέτρων προφύλαξης της δημόσιας υγείας, χωρίς να χάσουμε από την καθημερινότητά μας πράγματα που μας αρέσουν και μας κρατούν δημιουργικούς, θέλουμε να ενθαρρύνουμε όλα τα μέλη μας να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες που μας προσφέρει η τεχνολογία.

Επιθυμούμε για το διάστημα που οι συναντήσεις μας με φυσική παρουσία θα είναι αδύνατες να έχουμε την ευκαιρία να πραγματοποιούμε μαθήματα διαδικτυακά και να οργανώνουμε on line τουρνουά σε τακτική βάση.

Για να είναι αυτό εφικτό σας ζητούμε:

1) Να δημιουργήσετε (αν δεν έχετε ήδη) έναν λογαριασμό στο skype και να μας γνωστοποιήσετε το όνομά σας ώστε να μπορούμε να σας καλούμε για την πραγματοποίηση μαθημάτων.

2) Να δημιουργήσετε (αν δεν έχετε ήδη) έναν λογαριασμό στο site: lichess.org/ και επίσης να μας γνωστοποιήσετε το όνομά σας. Πρόκειται για μία δωρεάν πλατφόρμα όπου μπορούμε να διοργανώσουμε τουρνουά και να πραγματοποιούμε μαθήματα. Η διαδικασία είναι απλή και χρειάζεται μόνο ένα email.

Όσο γρηγορότερα μας στείλετε τα στοιχεία σας τόσο πιο σύντομα θα διοργανώσουμε και τα πρώτα μας τουρνουά. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή βοήθεια μη διστάσετε να επικοινώνήσετε με τον Μιμίκο Στέλιο στο 6942680745.

Καλή μας αρχή!

Με εκτίμηση,

Ένωση Σκακιστών Θεσσαλονίκης
Παπαντωνίου 14 με Ευριπίδου Καλαμαριά, 55134
και Δωδεκανήσου 9 Θεσσαλονίκη, 54626
τηλ. 2310 457437, 6942680745
Email: skakistis.gr@gmail.com
Fb: https://www.facebook.com/esth.esk/