11/09/2020

Η λειτουργία των τμημάτων πρόκειται να ξεκινήσει από τις 21 Σεπτεμβρίου 2020 και θα υπάρχει δυνατότητα δημιουργίας τμημάτων όλες τις μέρες της εβδομάδας (εκτός Κυριακής).

Οι εγγραφές συνεχίζονται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Στην παρακάτω φόρμα μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας συμπληρώνοντας τα στοιχεία που ζητούνται:

https://forms.gle/KAx4sAkGP78USjVY7

Παρακαλούμε να δηλώσετε όλες τις μέρες και ώρες που έχετε διαθέσιμες, ώστε να διευκολύνετε την προσπάθεια για την καλύτερη οργάνωση των τμημάτων. Άμεσα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας για να σας καλέσουμε ώστε να γνωριστούμε από κοντά και να ενταχθείτε σε ένα από τα τμήματά μας. Για όλα τα νέα μας μέλη υπάρχει η δυνατότητα της δοκιμαστικής παρακολούθησης των δύο πρώτων συναντήσεων του τμήματος.

Ανακοινώνουμε ότι επικεφαλής των προπονητικών τμημάτων των συλλόγων μας θα είναι και φέτος ο GM Θάνος Μαστροβασίλης, Fide Trainer , μέλος της Εθνικής Ομάδας και Πρωταθλητής Ελλάδας 2018, ο οποίος θα πραγματοποιεί ανοιχτές και κλειστές προπονήσεις και θα έχει την τεχνική εποπτεία της λειτουργίας των σκακιστικών ακαδημιών. Με χαρά επίσης ανακοινώνουμε ότι φέτος θα έχει ενεργή συμμετοχή στη στήριξη των Ακαδημιών μας και ο GM Δημήτρης Μαστροβασίλης, ο οποίος διαθέτει fide elo 2604! και στελεχώνει σταθερά τη δεύτερη σκακιέρα της Εθνικής μας Ομάδας. Την οργανωτική και παιδαγωγική ευθύνη έχει αναλάβει ο Μιμίκος Στέλιος, ψυχολόγος, ενώ η προπονητική ομάδα αποτελείται ακόμη από τους: Κλεάνθη Βαφειάδη, Παπαδημητρίου Νάσο, Δόρφανη Άρη, Μπιζόπουλο Αλέξανδρο, Μπάλλα Θανάση, Μπάλλα Κλέων, Θεμελή Γιώργο, Δρακάκη Άννα – Μαρία, Κουτσούρα Γεωργία και Νικολαΐδη Νίκο.

Η αγωνιστική έδρα των Συλλόγων μας βρίσκεται στη διεύθυνση Παπαντωνίου 14 με Ευριπίδου στην Κηφισιά – Καλαμαριά.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 6942680745 (απογευματινές ώρες) και 6976283524. Επίσης μπορείτε να μας βρείτε μέσω fb: https://www.facebook.com/esth.esk/ καθώς και μέσω email: skakistis.gr@gmail.com.

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ !
Μένουμε υγιείς και παίζουμε σκάκι