Ο Χρήστος Τσαρσιταλίδης, αθλητής της Ένωσης Σκακιστών Καλαμαριάς, αναδείχτηκε Πρωταθλητής Ελλάδας στην Γ΄ Δημοτικού στο 29ο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα σκάκι που πραγματοποιήθηκε στο Λουτράκι Κορινθίας από τις 8 ως τις 10 Απριλίου 2017.

Πέρα από ένα μεγάλο “Μπράβο” για το Χρήστο συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους αθλητές των συλλόγων μας που κατάφεραν να λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα, με μερικούς μάλιστα να πετυχαίνουν πολύ αξιόλογες εμφανίσεις: Ο Κωστής Σκόδρας αναδείχτηκε 4ος στην Α΄ Δημοτικού, ο Βασίλης Χειλαδάκης 10ος στην Δ΄ Δημοτικού, ο Ερνέστος Πιλάλης 14ος στην Ε΄ Δημοτικού, ο Τσαρσιταλίδης Κώστας 15ος στην Α΄ Γυμνασίου, ο Νικόλας Νταλίπης 6ος στα Λύκεια και ο Καραφώτης Κωνσταντίνος 10ος στο Ανοιχτό Κύπελλο Δ-Ε-ΣΤ Δημοτικού.

Συγχαρητήρια επίσης για τη συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αξίζουν και οι: Χασιώτης Οδυσσέας (4,5/9) στην Α Δημοτικού, Καραφώτης Δημήτρης (5/9) και Φαρμάκης Γιάννης (5/9) στη Β Δημοτικού, Βέγκος Γιώργος (4/9) στην Γ΄ Δημοτικού, Νταλίπης Φίλιππος (3/9) στην Ε΄ Δημοτικού, Σαλίφογλου Γιάννης (4,5/9) στα Λύκεια.

Τέλος, με τη συμμετοχή δύο αθλητών μας, του Νταλίπη Νικόλα και του Σαλίφογλου Γιάννη, το Αμερικάνικο Κολλέγιο Θεσ/νίκης “Ανατόλια” κατάφερε να αναδειχθεί στην 3η θέση του 15ουΠανελλήνιου Ομαδικού Σχολικού Πρωταθλήματος (Λυκεια) 2017.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και στους γονείς τους, που παρά τις δυσκολίες καταφέρνουν να είναι παρόντες και να συνοδεύουν τα παιδιά τους στις μεγάλες σκακιστικές διοργανώσεις!