Με βαθιά θλίψη η οικογένεια της Ένωσης Σκακιστών Θεσσαλονίκης, της Ένωσης Σκακιστών Καλαμαριάς και της Σ.Α ΕΣΘ ¨Γ.Ιωακειμίδης” αποχαιρετά σήμερα τον άνθρωπο που αποτέλεσε την ψυχή και την καρδιά των τριών μας Συλλόγων, τον Πρόεδρό μας Γαβριήλ Μαστροβασίλη.

Ο Βίλλυ μας έφυγε ήσυχα χθες το βράδυ, μετά από μια πολύμηνη άνιση μάχη που έδινε για την υγεία του. Ήταν ο άνθρωπος που οι περισσότεροι από μας συναντήσαμε περνώντας για πρώτη φορά το κατώφλι των Συλλόγων μας και το σκάκι για εκείνον ήταν απλώς μια μικρή πύλη για να μας εισάγει σε ένα τεράστιο σύμπαν αξιοπρέπειας, ήθους, υψηλής ευθύνης, αγάπης για προσφορά και αισιόδοξης στάσης για τη ζωή.

Συμπαραστεκόμαστε στην κ. Εύα, την αγαπημένη του σύζυγο, και μαζί με το Θάνο και το Δημήτρη, τους δυο γιους του που τον έκαναν τόσο περήφανο, θρηνούμε όλοι για το θάνατο του “πατέρα” μας. Θα βάλουμε τα δυνατά μας για να συνεχίσουμε να σε κάνουμε περήφανο .

Βίλλυ σ’ ευχαριστουμε για όλα. Καλό σου ταξίδι.

Η νεκρώσιμη ακολουθία, με περιορισμένο λόγω των υγειονομικών μέτρων αριθμό ατόμων, θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020 στις 14:50 στα Κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου Θεσσαλονίκης.

Οι Σύλλογοί μας, σε ένδειξη πένθους, θα παραμείνουν κλειστοί για τη σημερινή μέρα και δεν θα πραγματοποιηθούν τα προγραμματισμένα μαθήματα.

Ένωση Σκακιστών Θεσσαλονίκης – Ένωση Σκακιστών Καλαμαριάς – Σ.Α ΕΣΘ “Γ. Ιωακειμίδης”
Παπαντωνίου 14 με Ευριπίδου Καλαμαριά, 55134
και Δωδεκανήσου 9 Θεσσαλονίκη, 54626
τηλ. 2310 457437, 6942680745
Email: skakistis.gr@gmail.com
Site: www.skakistis.gr
Fb: https://www.facebook.com/esth.esk/